11 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- DeurneVeel belangstelling voor stamppot-avond Koolhof: ‘Geen plekken meer vrij, we zitten vol!’

Veel belangstelling voor stamppot-avond Koolhof: ‘Geen plekken meer vrij, we zitten vol!’

De stamppot-avond van wijkraad Koolhof in Deurne moet nog gaan plaatsvinden maar is nu bij voorbaat al een doorslaand succes. Binnen een week tijd waren de vijftig plekken vergeven voor de avond waarbij wijkbewoners van boven de 55 jaar gratis stamppot kunnen komen eten.

“Vanwege grote belangstelling zijn er geen plekken meer vrij! We zitten vol”, laat de wijkraad weten. Op donderdag 2 maart staat de avond gepland die bedoeld is om de oudere bewoners van de wijk Koolhof op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. “In het Eetpunt Smalle Haven serveren we verschillende stamppotten, met soep vooraf en een toetje na”, legt de wijkraad uit.

Burendag
Een schot in de roos dus voor wijkraad Koolhof die vorig jaar eind december ook een oliebollenmiddag organiseerde waarbij wijkbewoners samen konden bakken. Daarnaast brengt de wijkraad elk jaar de bewoners van de Koolhof dichter bij elkaar met diverse activiteiten tijdens de nationale burendag.

De Stamppot-avond is een initiatief van de wijkraad Koolhof en werkgroep ‘Samen in de Koolhof’ in samenwerking met ORO en de Jumbo supermarkt aan de Schelde in Deurne.

Foto: Michiel Minderhoud

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen