11.2 C
Deurne
zaterdag 9 december 2023
Home- DeurneVersoepeling van coronamaatregelen bieden Repair café nog geen ruimte

Versoepeling van coronamaatregelen bieden Repair café nog geen ruimte

In tegenstelling tot een eerder bericht is het voor de medewerkers van het Repair Café Deurne voorlopig toch niet mogelijk om klanten te helpen. Wel kunnen zij een keer per week op de maandagochtend klanten te ontvangen, zij het tot aan de deur, aangezien voor gemeenschapshuizen nog steeds volledige sluiting geldt.

De reparatie-afdeling, voor huishoudelijke apparaten, gereedschap, geluids- en muziekapparatuur werkt dan ook alleen op afspraak. Je wordt aan de deur ontvangen, daar wordt ook je apparaat in ontvangst genomen en gekeken of het al dan niet gerepareerd kan worden. In alle gevallen maak je van tevoren een afspraak door een mail te sturen.

De fietsenactie van januari wordt ook verlengd, voor € 40,– heb je al een gerepareerd exemplaar met licht, slot en goeie banden. Bel voor een afspraak voor een fiets: nr. 06 – 45 684 618 (Jan van Kilsdonk).

Tweedehands
Verder kunnen ook nog de volgende tweedehands apparaten afgehaald worden: twee losse beeldschermen voor PC’s, merk LG en HP, een printer, een DvD/CD – speler van het merk Panasonic, een JVC- videocassetterecorder, een setje luidsprekers voor PC’s (Sony) en een JVC-CD-speler (met Dolby surround system) met lichte beschadiging.

Voor het laatste nieuws kan je ook op de site terecht.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen