11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneDe Mol van Deurne maakt winnaars tussenronde bekend op DMG Radio

De Mol van Deurne maakt winnaars tussenronde bekend op DMG Radio

De speurtocht naar de Mol van Deurne leverde bij een tussenronde twaalf creatieve inzendingen op waarvan de Mol zelf de winnaars zaterdagochtend live op DMG Radio bekend maakte. De stem van de onbekende mysterieuze Mol was vervormd zodat de identiteit tijdens het interview niet werd prijsgegeven.

De deelnemers hadden als opdracht gekregen om een eigen carnavalsnummer met videoclip te maken en in het programma Deurne Draait Door werden Team de Willeminas, Team de Boompjes en Team KoBeRoS tot winnaars uitgeroepen. Zij krijgen een Joker als beloning van de Mol. Alle ploegen die een carnavalslied hebben ingezonden, krijgen van de Mol van Deurne ook een exclusieve hint voor het spel dat maandag 15 maart echt van start gaat.

De Mol gaf in het interview op DMG Radio aan dat hij of zij denkt dat het vanaf komende week steeds moeilijker gaat worden om zijn of haar identiteit geheim te houden. “De deelnemende teams kunnen veel opdrachten, hints en puzzels verwachten maar niet voor niets, ze zullen er wekelijks iets voor moeten doen. Hoe fanatieker, des te meer informatie je kunt krijgen”, legt de Mol uit.

Op de Facebook-pagina van de Mol zijn ondertussen ook een aantal filmpjes verschenen met tips van bekende Nederlanders als Nathan Rutjes, Leonie ter Braak, Ron Boshart en Anne-Marie-Jung die aan de nationale versie van Wie is de Mol hebben deelgenomen. Vanaf maandag 15 maart zijn ook alle inzendingen van de carnavalsnummers met videoclip op de pagina van de Mol te bekijken.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen