18.3 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneVescom Halve Marathon Deurne brengt lopers van alle niveaus en leeftijden bij...

Vescom Halve Marathon Deurne brengt lopers van alle niveaus en leeftijden bij elkaar

De 35ste Vescom Halve Marathon in Deurne werd zondagochtend om 9.30 uur voorafgegaan door de MACS bambino- en scholierenloop. Nog in de mist gehuld, startte de fanatieke jonge lopers in de Stationsstraat. Na afloop mochten ze een welverdiend ijsje ophalen bij ijssalon Italia en om 10.30 uur vond de prijsuitreiking voor de jeugd plaats op de Markt in Deurne.

Een half uur daarna startte de Vescom Halve Marathon, die werd gewonnen door de 29-jarige Rick Hendriks uit Geffen. Hoewel hij zich door een achillespeesblessure minimaal had kunnen voorbereiden, won hij met een voorsprong van ruim vijf minuten op de nummer 2 en zette een tijd neer van 1.15,15 uur.

Naast de Halve Marathon en de MACS bambino- en scholierenloop werden ook nog de ORO-centrumloop en de FIERS business run gelopen. Rond 13.30 uur was er de prijsuitreiking op de Markt in Deurne waarna het evenement werd afgesloten met livemuziek.

Bekijk hieronder de fotoreportage die DMG-fotograaf Harold van der Burgt maakte op zondag bij de Vescom Halve Marathon in Deurne.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen