11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- HelenaveenVetlirre Medailles voor Femke Kastelijn en Kim Donkers bij De Peelpluimen in...

Vetlirre Medailles voor Femke Kastelijn en Kim Donkers bij De Peelpluimen in Helenaveen

Bij de zittingsavonden van Carnavalsvereniging De Peelpluimen in Helenaveen hebben Femke Kastelijn en Kim Donkers afgelopen weekend beide de Vetlirre Medaille gekregen. Uit handen van prins Steven kregen zij in het bijzijn van burgemeester Greet Buter hun onderscheidingen uitgereikt voor hun bijzondere verdiensten.

“Zonder Femke en Kim geen dans bij De Peelpluimen”, zei burgemeester Buter bij de bekendmaking. “Als CV De Peelpluimen Helenaveen zijn wij kei trots op deze vrijwilligers! Bedankt voor jullie inzet”, laat de vereniging weten.

Peelpluim van het Jaar
Daarnaast werd Christian Maessen bij De Peelpluimen tijdens de tweede zittingsavond in Helenaveen uitgeroepen tot Peelpluim van het Jaar. Hij kreeg de onderscheiding voor het vele werk dat hij heeft verricht voor de carnavalsclub en voor Helenaveen. Zo was Christian prins bij de Peelpluimen en maakt hij nu deel uit van de Prinsengarde. Maessen is daarnaast al 35 jaar actief bij SV Helenaveen-Griendtsveen en in verschillende bestuursfuncties bij onder meer de Peelfeesten en het jongenskamp heeft hij veel bijgedragen aan de Helenaveense gemeenschap.

Danskunsten
Bij de twee zittingsavonden in het Peelpluimenrijk zaten voor beide dagen zowel het programma als de zaal goed vol. Verschillende tonpraters wisten met hun buut de bezoekers goed aan het lachen te brengen. Verder waren er optredens van Steek Off! en Van Alles Wa en trakteerden de Dansmarietjes en Take Off het publiek op hun danskunsten.

Foto: CV De Peelpluimen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen