18.5 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- Deurne Burgemeester en wethouders maken tour door Zeilberg en Liessel

[VIDEO] Burgemeester en wethouders maken tour door Zeilberg en Liessel

Om de gemeente Deurne nog beter te leren kennen, hebben burgemeester Buter en twee wethouders de afgelopen tijd een tour gemaakt door Zeilberg en Liessel. Hierbij werden ze door onder meer leden van de dorpsraden rondgeleid langs de mooiste en meeste bijzondere plekjes.

Zaterdag 9 april ging Buter samen met wethouders Marinus Biemans en Helm Verhees naar Liessel waar ze een bezoek brachten aan onder andere de kerk, de molen, de MTB-club en werden ze bijgepraat over waar Liessel trots op is zoals hoe de nieuwe sporthal is ontstaan.

Tekst gaat verder onder de video

Benkse
De burgemeester maakte een zelfde soort tour op zondag 17 april door de Zeilberg samen met wethouder Helm Verhees. De twee werden ook daar ontvangen door de dorpsraad waarna er werd gesproken over de toekomst van uiteenlopende zaken in de Zeilberg zoals ZSV, de kermis en Den Draai. Beheerder Patrick Nelemans van het sociaal cultureel centrum gaf de burgemeester en wethouder vervolgens ook een rondleiding in het gebouw van Den Draai. Ook werd een kijkje genomen bij de pas opgeleverde nieuwbouwwoningen aan de Irenestraat, het schoolterrein en het bouwproject aan het Christinaplantsoen. Bij ‘het benkske’ aan de Clarinet waren Martien van Rijt en Sjef van Ooij van de werkgroep dodenherdenking aanwezig om te vertellen over Jan van Ooy, het benkske, de Clarinet en het Oorlogsmonument.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen