11.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- Deurne DMG Carnavalskrakerwinnaar Raad van Elf straalt in videoclip van ‘Weet je...

[VIDEO] DMG Carnavalskrakerwinnaar Raad van Elf straalt in videoclip van ‘Weet je wat jij kan?’

Of ze voor videoclipopname nog een beetje bijgewerkt moeten worden door de visagist? “Nee wij stralen vanzelf al en anders vatte we d’r wel inne en krijgen we zo wel weer wa kleur.” Het plezier spat er zaterdagmiddag vanaf bij De Raad van Elf tijdens het optreden bij de sleuteloverdracht op de Markt in Deurne als winnaar van de DMG Carnavalskraker 2023.

Om 11.11 uur op zaterdagochtend krijgen ze te horen dat ze de liedjescompetitie voor de tweede keer hebben gewonnen en een paar uur later staan de kersverse winnaars al op het podium te swingen bij de uitvoering van hun winnende nummer ‘Weet je wat jij kan?’. Het publiek haakt meteen in en vormt een grote polonaise over de Markt heen.

Videoclip
Nadat zaterdagmiddag de Carnavalskraker-wisselbokaal werd uitgereikt aan De Raad van Elf, mochten ze een optreden geven net als Wissiknie en Ik zij en hij die op de tweede en derde plaats eindigden. Van het winnende nummer werd ook meteen een videoclip opgenomen.

Tekst gaat verder onder de video

DMG Radio
Zowel in de publiekspoll als in het oordeel van de vakjury belandde ‘Weet je wat jij kan?’ van De Raad van Elf op de eerste plaats. In totaal brachten ruim 4.000 mensen hun stem uit bij de publiekspeiling. Bekijk hieronder hoe twee leden van De Raad van Elf reageerden toen ze zaterdagochtend bij DMG Radio te horen gekregen dat ze de DMG Carnavalskrakerverkiezing 2023 hadden gewonnen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen