10.2 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- Deurne DMG trakteert luisteraars op gratis toegang in attracties Deurne kermis

[VIDEO] DMG trakteert luisteraars op gratis toegang in attracties Deurne kermis

Het was zaterdagmiddag niet alleen kermis op de Markt in Deurne maar ook bij DMG op de radio. Tijdens de speciale uitzending van Kermis Radio konden luisteraars passe-partouts winnen, waarmee je gratis toegang kreeg in een groot aantal attracties op de kermis in Deurne. Ook ging een reporter van DMG de Turbo Polyp, Air race bungee en de nieuwe Fireball live in de radio-uitzending testen, wat voor de nodige hilarische momenten zorgde.

“Gelukkig hebben we de beelden nog”, zegt DMG-presentator Ramon van Hoek. Hij maakte samen Davey Beijer zaterdagmiddag vier uur lang Kermis Radio. “Dat hadden we goed bekeken, wij zaten veilig in de studio in het cultuurcentrum terwijl Nora werd afgeschoten in de ene na de andere attractie. Wij konden natuurlijk alles alleen horen maar daarom hadden we ook iemand van DMG TV meegestuurd”, zegt Van Hoek.

Tekst gaat verder onder de video

Passe-partouts
Ook de winactie waarbij luisteraars van DMG passe-partouts konden winnen, bleek een groot succes. “Elke keer als we de Kermis Toeter lieten horen, stroomden de WhatsAppjes binnen en stonden alle telefoonlijnen roodgloeiend”, vertelt presentator Davey Beijer. De gewilde prijs geeft gratis toegang tot zestien attracties op de Deurnese kermis. “Daarnaast kregen ze ook nog een zak vol loempia’s van Loempiakraam Deurne”, voegt Van Hoek toe.

Winnaars van de passe-partouts waren Chantal de Vries uit Deurne die belde voor haar dochter, die de prijs ook in ontvangst kwam nemen. Andere gelukkigen die een passe-partout wisten te bemachtigen, waren Kirsten van Dijk uit Deurne, Sam Bexkens uit Handel en Antoine Koppens uit de Zeilberg.

Foto’s: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen