7.3 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- Deurne Henk Verheijen nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Hij staat...

[VIDEO] Henk Verheijen nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Hij staat altijd klaar voor ons’

Elke maand zet DMG iemand in het zonnetje die altijd klaar staat om een ander te helpen, zonder er iets voor terug te verwachten. Afgelopen zaterdag werd Henk Verheijen uit Deurne verrast met een telefoontje van DMG-presentator Ivan van Oosterhout die hem meldde dat hij is uitgeroepen tot Kanjer van de Maand.

Henk en zijn vrouw hebben naast hun eigen gezin, al jaren pleegkinderen in huis. Een druk bestaan dus, maar toch heeft Verheijen daarnaast nog tijd voor vrijwilligerswerk bij onder meer ORO. “Eerst als fietsmaatje van één van onze cliënten en de laatste jaren als PSV-vrijwilliger”, vertellen de medewerkers en bewoners van de ORO-locatie aan de Keltenstraat in Deurne. Daar begeleidt Henk onder andere een cliënt naar de thuiswedstrijden van PSV.

Ook bij andere activiteiten staat Verheijen altijd klaar voor ORO als vrijwilliger. “Wij als team Keltenstraat vinden dit een hele goede reden om Henk eens in het zonnetje te zetten en hem te bedanken omdat hij altijd klaar staat voor onze zeventien cliënten.” Ivan van Oosterhout van DMG bracht daarom een bezoekje aan huis bij de nieuwe Kanjer van de Maand om hem een welverdiende bos bloemen te bezorgen.

Tekst gaat verder onder de video.

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die ook Kanjer van de Maand moet worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen