8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- Deurne Tony van Dijk nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG: ‘Schitterend,...

[VIDEO] Tony van Dijk nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG: ‘Schitterend, ik geniet ervan’

Elke maand gaat DMG Radio op zoek naar mensen, die altijd klaar staan voor een ander en worden deze kanjers beloond met een grote bos bloemen. Deze keer wordt Tony van Dijk uit Deurne in het zonnetje gezet als DMG Kanjer van de Maand voor alles dat ze dagelijks doet voor haar man Toon, die haar had aangemeld voor de actie.

Blij verrast was Tony zaterdagochtend, toen ze werd gebeld in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door. Presentator Ivan van Oosterhout legde haar uit dat ze uit alle inzendingen was verkozen tot Kanjer van de Maand en dat ze ’s middags een bezoekje van hem kon verwachten.

‘Schonne bos’
“Zo’n schonne bos heb ik nog nooit gehad”, zegt Tony terwijl ze de bloemen in ontvangst neemt. “Ik vind het zoiets geweldigs dat er ook aan mensen gedacht wordt, die constant bezig zijn met een hele hoop problemen…maar ze doen het dan toch maar eens. En ik vind het geweldig dat jullie daaraan denken.”

Tekst gaat verder onder de video

Thuis blijven wonen
Tony zorgt dagelijks voor haar man Toon die al zes jaar kanker heeft. Dankzij de steun van zijn vrouw kan hij nog gewoon thuis blijven wonen. Daarom vond Toon dat Tony het zeer verdiend heeft om Kanjer van de Maand te worden. “Het is niet altijd leuk wat je moet doen, maar het moet en dan doe ik het toch”, legt Tony uit. Ze vind het heel goed van DMG dat met de actie mensen in het zonnetje worden gezet, die zich altijd maar inzetten voor een ander: “Want niet iedereen denkt daaraan. Schitterend, ik geniet ervan.”

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de Kanjer van de Maand. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen