17.2 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneVideobeelden van vechtpartij in Deurne op Dumpert; politie houdt 3 personen aan

Videobeelden van vechtpartij in Deurne op Dumpert; politie houdt 3 personen aan

De videobeelden van een vechtpartij die afgelopen maandagmiddag plaatsvond aan de Blasiusstraat in Deurne zijn vrijdagochtend op videowebsite Dumpert.nl geplaatst. Het filmpje van de ruzie is inmiddels meer dan 20.000 keer bekeken.

De politie bevestigt dat begin deze week op straat een handgemeen is ontstaan tussen een aantal jongeren. “Afgelopen maandagmiddag heeft er op de Blasiusstraat een massale vechtpartij plaatsgevonden tussen tientallen jongeren. De aanleiding voor die vechtpartij is nog onduidelijk”, zegt woordvoerder Jordi Cebrian van Himbergen van de politie Oost Brabant.

Drie personen aangehouden
Veel getuigen van de ruzie waren verbaasd over het tijdstip waarop de vechtpartij uitbrak. “De meeste van deze jongeren hadden een feest bezocht van een nabijgelegen horecagelegenheid. Als politie zijn wij met diverse eenheden ter plaatse geweest om de situatie weer rustig te krijgen. In totaal zijn toen drie personen aangehouden. Twee mensen moesten naar het ziekenhuis om aan hun verwondingen behandeld te worden”, meldt politiewoordvoerder Cebrian van Himbergen.

Er wordt door de politie nog verder onderzoek gedaan naar de zaak. De videobeelden zijn te zien op de website van Dumpert.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen