14.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneMogelijk toch nieuwe editie Mol van Deurne in maart 2023

Mogelijk toch nieuwe editie Mol van Deurne in maart 2023

Begin augustus van dit jaar werd bekend dat de nieuwe editie van De Mol van Deurne niet door kon gaan omdat er te weinig aanmeldingen waren. Toch wil de organisatie nu kijken of een tweede editie van het sociaal interactieve evenement haalbaar is begin maart van komend jaar.

De eerste editie van De Mol van Deurne was tijdens de coronaperiode een groot succes maar bij de lancering van een tweede deel bleek de animo tegen te vallen. Maar er blijkt toch een flink aantal mensen te zijn die de komische filmpjes, dansjes, imitaties en andere opdrachten van de Mol missen. “Er is vanuit meerdere kanten gevraagd of het wellicht een optie zou zijn om het spel weer aan het begin van het jaar te doen”, geeft de organisatie aan.

Inventariseren
Om het spel niet opnieuw op het laatste moment te moeten cancelen, wordt nu vooraf gepeild hoeveel mensen interesse hebben. “Daarom willen we nu inventariseren welke teams er mee zouden willen doen bij deze editie. De start van de nieuwe editie zou dan zijn op 6 maart 2023”, meldt de organisatie van De Mol van Deurne. Mensen die het zien zitten om volgend jaar mee te spelen, kunnen reageren door een mail te sturen naar demol.deurne@hotmail.com.

Domper
Dat de tweede editie eerder dit jaar gecanceld moest worden, was een grote domper voor de nieuwe Mol van Deurne. Want die had al flink wat tijd gestoken in de voorbereidingen samen met Noëlle van Bussel die vorig jaar de persoon achter het masker zat bij de eerste editie van het spel. Er waren al opdrachten bedacht en ook de eerste hints werden al een aantal weken elke zaterdagochtend via DMG Radio verspreid.

Hoopvol
De organisatie gaf in augustus al aan dat ze op zoek was naar alternatieven: “Wij staan er zeker voor open om het spel wellicht op een ander moment terug op te pakken.” Ook nu is de organisatie opnieuw hoopvol: “Hopelijk kunnen we jullie deze gave editie alsnog laten beleven met een fantastische Mol en gave opdrachten!”

Lees ook: Streep door Mol van Deurne dit jaar; te weinig aanmeldingen voor sociaal interactief spel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen