4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneVijftigste keer zomerkamp KansPlus Asten-Someren-Deurne

Vijftigste keer zomerkamp KansPlus Asten-Someren-Deurne

Al vijftig jaar organiseert KansPlus Asten-Someren-Deurne jaarlijks een zomerkamp voor mensen met een beperking. Afgelopen zondag vertrokken bijna zeventig mensen uit Asten, Someren en Deurne naar kampeerboerderij W’tjewel in Eersel voor het vijftigste zomerkamp.

Deze hele week tot en met vrijdag 9 augustus genieten ze daar van een feestelijke week die zondagochtend begon met de aankomst in Eersel om 10.30 uur. In de middag werden er oude spelletjes gespeeld zoals koekhappen, spijkerpoepen, dropveter eten en ’s avonds was er een rock-’n-rolldisco.

Vossenjacht

Op maandag kreeg iedereen de kans om een kaartje te schrijven naar het thuisfront en werd er een foto-puzzeltocht gehouden. Gisteren ging iedereen er op uit voor de vossenjacht in Eersel en op woensdag kon er worden gezwommen.

Knutseldag

Morgen wordt een echte knutseldag en ’s avonds is er het festival W’tjewel Outdoor. Tijdens de laatste dag op vrijdag 9 augustus gaan de 68 deelnemers aan het zomerkamp na het ontbijt weer terug naar huis. Ze worden de hele week begeleid door 26 vrijwilligers onder leiding van Ivar Hoeben en Marian Verbaarschot.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen