10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneVlierden centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Vlierden centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Bij het Ondernemerscafé Deurne is er dinsdag 15 oktober om 21.00 uur een speciale editie waarin Vlierden centraal staat op een ludieke manier. Twee ondernemers uit Vlierden gaan hun stelling dat Vlierden de hoogste dichtheid van ondernemers in de regio heeft, nader verklaren.

Beide ondernemers zullen met hun ervaring in het (internationale) ondernemerschap aanschuiven bij de presentatoren Frans Fransen en Niels Crooijmans van het Ondernemerscafé Deurne. Voorafgaand aan het gesprek aan tafel is er het nieuwsoverzicht van Dennis van der Meijden en als intermezzo wordt een Vlierdens bedrijf met een korte film aan de bezoekers voorgesteld.

Het Ondernemerscafé Deurne vindt iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni plaats om 21.00 uur in café De Brouwer aan de Markt in Deurne. De avonden zijn bedoeld om op informele wijze van gedachten te wisselen over zaken die ondernemend Deurne bezighouden. Ook niet-ondernemers zijn welkom. Meer informatie vind je op www.ondernemerscafedeurne.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen