8.4 C
Deurne
woensdag 1 februari 2023
Home- NeerkantGemengd koor De Veengalm luidt Mariamaand in met concerten

Gemengd koor De Veengalm luidt Mariamaand in met concerten

De Mariamaand werd afgelopen woensdag 9 oktober in de kerk in Helenaveen muzikaal ingeluid door gemengd koor De Veengalm uit Neerkant. Woensdag 23 oktober zullen de leden van De Veengalm samen met een groot aantal gastzangers en zangeressen ook een uitvoering in de kerk van Asten-Heusden geven van dit Mariaproject.

Het geheel zal worden ingeleid door Jack Swaanen die al jaren een bijdrage levert aan The Passion in Heusden, pastoraal werker is in de Franciscusparochie en organist bij drie koren. Ter afwisseling van de koorzang zal de solist Erik van den Akker uit Budel optreden. Hij is onder meer bekend van zijn rol als Don José in de musical Carmen, die vijf jaar geleden in Asten werd uitgevoerd. Ook was hij afgelopen jaar te beluisteren in het Over de Toppers-concert op carnavalszaterdag in de Klepel in Asten. Het geheel staat onder muzikale leiding van Marion van Eijk met aan de piano Lodewijk Holzken.

De uitvoering op woensdag 23 oktober vindt plaats in de kerk van Asten-Heusden. Het optreden start om 19.00 uur en de entree is gratis.

Foto: Gemengd koor De Veengalm

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen