4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- VlierdenVlierdense toneelvereniging ’t Vat speelt nieuwe voorstelling ‘Eerlijk duurt het langst’

Vlierdense toneelvereniging ’t Vat speelt nieuwe voorstelling ‘Eerlijk duurt het langst’

Toneelvereniging ’t Vat uit Vlierden staat in maart in Vlierden en Deurne meerdere keren op het podium met de nieuwe voorstelling ‘Eerlijk duurt het langst’. Het is een komisch stuk over Julius en Astrid die 25-jarig getrouwd zijn maar ze lijken beiden hele andere verwachtingen te hebben over de viering van het zilveren huwelijk.

Net als voor veel andere verenigingen is het voor de leden van ’t Vat door de coronapandemie al lang geleden dat ze hebben kunnen optreden. Omdat het stuk volgens de toneelvereniging een breed publiek zal aanspreken, is het voor de bezoekers de ideale gelegenheid om hernieuwd kennis te maken met de voorstellingen van ’t Vat. “Voor iedereen die er een middag of avond tussenuit wil en even alle zorgen van alledag wil vergeten”, vertelt Anita van den Heuvel van de toneelvereniging.

25 jaar getrouwd
Anselma Fransen is één van de toneelspelers die in het stuk zal optreden als Astrid. Ze is 25 jaar getrouwd met Julius en nog steeds dolverliefd op haar man maar of dat wederzijds is, zal de grote vraag worden in ‘Eerlijk duurt het langst’. Want Julius, gespeeld door Jan-Wim van Bree, lijkt iets heel anders te willen vieren dan hun 25 jarig huwelijk.

‘Gezellig’ weekendje weg
Judith Van Hoof kruipt voor het toneelstuk in de huid van Marion die een ontzettend ‘gezellig’ weekendje weg is met haar vriendin Astrid, als de vriendschap dit maar overleeft. Verder zijn er in het stuk bijzondere personages te zien zoals Marie-Claire die helemaal geobsedeerd is van haar kanarie en de natuur. Deze rol wordt gespeeld door Yvonne van den Tillaart. Ron Willemse en Ingrid Verberne zullen als Grad en Sientje optreden. Ze zijn al 40 jaar getrouwd en dol op elkaar maar ook super eigenwijs en dat is ook heel goed te merken in ‘Eerlijk duurt het langst’.

Reeks optredens
De Vlierdense toneelvereniging trapt de reeks optredens af in eigen dorp op zaterdag 18 maart om 20.00 uur in MFA ’t Huis. Een dag later op zondag 19 maart staat ’t Vat daar opnieuw op het podium om 14.00 uur en 20.00 uur. Op zondag 26 maart is de derde en laatste voorstelling in het Gerardushuis in Deurne. Dit optreden begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa maar als je zeker wilt zijn van een plaats, kun je reserveren bij Sandra Janssen via telefoonnummer 06-20737166.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen