23.6 C
Deurne
zaterdag 2 juli 2022
Home- LiesselVoor de 50ste keer vlooienmarkt van CS De Kei in Liessel

Voor de 50ste keer vlooienmarkt van CS De Kei in Liessel

CS De Kei in Liessel houdt zondag 26 juni voor de vijftigste keer hun vlooienmarkt. Op maandag 20 juni en dinsdag 21 juni gaan de leden van de carnavalsvereniging spullen voor de markt ophalen binnen de bebouwde kom van Liessel.

Door corona heeft de vlooienmarkt een aantal keren niet door kunnen gaan maar dit jaar worden de spullen weer als van ouds uitgestald aan de Oude Neerkantseweg. De vlooienmarkt wordt opgedeeld in verschillende afdelingen zoals huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, elektra, lampen, klein meubelen, serviesgoed, tuinmeubelen, campingartikelen en curiosa.

Overzichtelijk
“Eindelijk mogen we weer! Om 10.30 uur gaan we van start met onze welbekende vlooienmarkt. Onze vlooienmarkt wordt altijd goed bezocht omdat alles zeer overzichtelijk aangeboden wordt”, geeft de organisatie aan.

Per opbod
Ook worden er tijdens de markt bepaalde spullen per opbod verkocht. Dat wordt een bijzondere happening, zeggen de leden van CS De Kei: “Daarbij worden de meest waardevolle spullen per opbod te koop aangeboden. Ook al koop je niets, het is tóch leuk om een bezoek te brengen aan onze vlooienmarkt. Eten en drinken is verkrijgbaar en kinderen kunnen zich volop vermaken op het springkussen.”

De vlooienmarkt vindt zondag 26 juni plaats aan de Oude Neerkantseweg 9 in Liessel en duurt van 10.30 uur tot 15.00 uur, de verkoop per opbod start om 11.30 uur. Op maandag 20 juni en dinsdag 21 juni worden spullen voor de markt binnen de bebouwde kom van Liessel opgehaald. Ook bij mensen die buiten de bebouwde kom wonen kunnen spullen worden opgehaald op afspraak. Hiervoor kun je bellen met 06-83965555. Meer informatie vind je op de website van CS De Kei.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen