14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneVoorbereidingen tweede editie ondernemersbeurs Peelland in Business van start

Voorbereidingen tweede editie ondernemersbeurs Peelland in Business van start

Na een geslaagd debuut afgelopen maart keert de nieuwe ondernemersbeurs Peelland in Business volgend jaar terug in Deurne. Op donderdag 11 april 2024 staat de tweede editie van het evenement op de agenda. Locatie is opnieuw het Kloosterhotel Willibrordhaeghe.

Nadat er jaren lang geen ondernemersbeurs voor de regio was geweest, sprong de Venrayse beursorganisator Omzetters in het gat en lanceerde een nieuw ondernemersevent voor de plaatsen Deurne, Asten en Someren.

Nieuwe contacten
Eigenaar Robert Hoelen van Omzetters kreeg na afloop van de beurs veel positieve reacties van zowel standhouders als bezoekers: “Men vond de opzet verrassend en compleet, met stands op verschillende plekken binnen het gebouw en er zijn veel nieuwe contacten gelegd. Ook de locatie werd als erg positief ervaren, net als de variëteit op de beursvloer. Voor ons meer dan genoeg ingrediënten om volgend jaar weer een editie van het event te organiseren.”

Hoelen organiseert zijn beursconcept volgend jaar in vier regio’s. Naast Peelland in Business vinden er beurzen plaats voor de regio’s Venray, Venlo en Vught. De komende maanden is de initiatiefnemer voor de voorbereiding al te vinden in de plaatsen Deurne, Asten en Someren: “De inschrijvingen komen alweer goed binnen en de komende maanden drinken we graag een kop koffie bij ondernemers die meer willen weten over ons concept.” Meer informatie over de beurs vind je op peellandinbusiness.nl. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@omzetters.nl.

Foto: Peelland in Business/Omzetters Venray

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen