21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneSinterklaas en Pieten arriveren op de Markt in Deurne

Sinterklaas en Pieten arriveren op de Markt in Deurne

De Sint en zijn Pieten komen zondagmiddag aan in Deurne en worden om 14.00 uur op de Markt officieel verwelkomd door burgemeester Greet Buter. Daarna start het feestprogramma en kunnen kinderen de Sint een hand geven en een praatje met hem maken.

Ook zijn de Pieten van de Pietenschool aanwezig, die verschillende acrobatische kunsten vertonen, zoals jongleren, rijden op één-wielers en lopen op stelten. Daarnaast wordt er gedanst door leden van Ballet- en dansschool Loes en DéDé Dance.

Tekeningen
Kinderen kunnen ook meedoen aan de Sinterklaas-tekenwedstrijd en kans maken op een huisbezoek van de Sint en zijn Pieten. Tekeningen die voorzien zijn van de naam en leeftijd van de maker en een emailadres of telefoonnummer, kunnen worden ingeleverd in de speciale tekeningendoos die in de bibliotheek staat, in het Huis voor de Samenleving. Je mag de tekening ook meenemen naar de intocht en aan Sinterklaas of zijn Pieten geven.

Het feestprogramma op de Markt in Deurne start zondag om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Voor de veiligheid van de Sint, zijn pieten en de kinderen wordt het marktplein van 13.00 tot 16.30 uur afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers.

Foto: Harold van der Burgt/Stichting Sinterklaas in Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen