20.6 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- St. JozefparochieVoorbereidingen van zesde editie Kerst in de Hei gestart

Voorbereidingen van zesde editie Kerst in de Hei gestart

Liefhebbers van kerst moeten nog een maandje of twee geduld hebben voordat de feestdagen plaatsvinden. Toch worden in de Deurnese wijk St. Jozefparochie al de nodige voorbereidingen getroffen en kunnen deelnemers zich weer aanmelden voor de inmiddels zesde editie van Kerst in de Hei.

Rondom de kerstdagen heerst er in de wijk een bijzondere sfeer. Overal worden verlichte kerststallen en kerstgroepen opgesteld en komen bezoekers uit Deurne, maar ook van ver daarbuiten kijken naar de creaties. “Ook dit jaar zijn er prijzen te winnen voor de mooiste kerststallen en er wordt opnieuw een puzzel georganiseerd”, melden de initiatiefnemers.

Kerst in de Hei vindt deze keer plaats van vrijdag 15 december tot en met zaterdag 6 januari. Dagelijks kunnen de verlichte stallen van 18.00 tot 22.00 uur worden bezichtigd. Mensen die met hun kerstcreatie willen deelnemen aan het evenement, kunnen zich tot uiterlijk 25 november aanmelden door een email te sturen naar kerstindehei@gmail.com. Meer informatie vind je op www.facebook.com/KerstindeHei.

Foto: Werkgroep Kerst in de Hei

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen