13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneVoorlopig laatste Kerkdienstuitzending via DMG

Voorlopig laatste Kerkdienstuitzending via DMG

De Kerkdienst van de Sint Willibrorduskerk in Deurne zal op zondag 25 juni voorlopig voor de laatste keer worden uitgezonden op DMG Radio.

Vanaf 2 juli worden de missen van 9 uur en 11 uur samengevoegd en zal er nog maar een mis plaats vinden op zondag met een nieuwe aanvangstijd van 10:30 uur. Omdat het door het tijdstip moeilijk is om de uitzending van de Kerkdienst in de programmering in te passen, is door DMG in overleg met Pastoor Paul Janssen besloten de uitzending voorlopig te staken.

Tot en met 25 juni werd de mis in de Sint Willibrorduskerk wekelijks op zondagochtend tussen 11 en 12 uur op DMG Radio uitgezonden. Luisteraars die de mis willen blijven volgen, kunnen dit doen via de site van Kerkuitzendinggemist.nl. Hier kun je live meeluisteren en kijken.

Omdat de Kerkdienstuitzending goed beluisterd werd, is DMG Radio nog op zoek naar een manier om op termijn de uitzending mogelijk terug te laten keren. Bij speciale gelegenheden wanneer de mis wel om 11 uur plaats vindt, zal de mis gewoon worden uitgezonden tussen 11 en 12 uur zoals op Eerste Kerstdag en Eerste Paasdag. Op andere dagen zal het uur op zondag voorlopig gevuld worden met een extra uur van het programma Echt Brabants dat dan van 11 tot 14 uur is te beluisteren.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen