20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneVoorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker komt naar Deurne

Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker komt naar Deurne

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker komt naar Deurne. Op zaterdag 4 maart is Café Zaal ’t Vertierke de locatie van een voorronde van het toernooi. In heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld, met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het voor alle pokerliefhebbers mogelijk om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van de gemeente Deurne’ dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale. De beste 10% van alle deelnemers maakt ook nog kans om zich via de halve finales hiervoor te kwalificeren.

Laagdrempelig toernooi
Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. “Door mee te doen krijgen zijn niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. De voorronde in Deurne op 4 maart begint om 20:00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen