12.7 C
Deurne
donderdag 30 maart 2023
Home- DeurneVrijwilligers AutoMaatje Deurne helpen met vervoer naar locaties voor boostervaccinatie

Vrijwilligers AutoMaatje Deurne helpen met vervoer naar locaties voor boostervaccinatie

De vrijwilligers van ANWB AutoMaatje Deurne, Helmond en Nuenen gaan mensen helpen die een oproep hebben gekregen voor de boostervaccinatie, maar die zelf niet in staat zijn om zelfstandig te reizen met eigen vervoer.

Tegen een kleine vergoeding brengen buurt- of plaatsgenoten minder mobiele plaatsgenoten met hun eigen auto naar de vaccinatie-locatie. Bij het vervoer wordt rekening gehouden met de maatregelen van de Rijksoverheid. Dat betekent dat er een mondkapje wordt gedragen en dat de auto geventileerd en ontsmet wordt.

Kopje koffie
ANWB AutoMaatje is er voor mensen die slecht ter been zijn of een ander gezondheidsprobleem hebben en die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoer of van de Taxbus. Ook voor een bezoekje aan de kapper, huisarts of een kopje koffie bij familie of vrienden in de buurt, kan de hulp van de vrijwilligers worden ingeschakeld.

Afspraak maken
Mensen die vervoer nodig hebben, kunnen op onderstaande dagen en tijden een afspraak maken bij een contactpunt van AutoMaatje bij hen in de buurt.

  • – Deurne: 0493-441405. Op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur.
  • – Helmond: 0492-751735 Op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur. (minimaal 2 werkdagen van te voren aanmelden)
  • – Nuenen: 040-2831675 . Van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 14.00 uur. Vanwege de kerstvakantie moeten ritten die plaats vinden tot en met 4 januari, uiterlijk 23 december voor 13.30 uur aangevraagd worden.

Heb je een eigen auto en wil je de organisatie helpen met het vervoer? Dan kun je je aanmelden als vrijwilliger via de website van de LEVgroep.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen