Nieuws uit de Regio

Vrijwilligers gezocht bij DMG

Altijd al willen werken bij de media? Bij DMG hebben we meerdere leuke vacatures voor je op de radio- en tv-afdeling. Ook zoeken we redacteuren en een webmaster om onze internetredactie uit te breiden en hebben we een interessante vacature op basis van provisie bij onze verkoopafdeling.

DMG (Deurne Media Groep) is een nog vrij jonge organisatie die als lokale omroep in Deurne de inwoners van de gemeente voorziet van nieuws, informatie en entertainment uit onze regio. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we een team van bijna 50 vrijwilligers die 7 dagen per week en 24 uur per dag zorg dragen voor onze producten op radio, tv en internet.

Misschien kun jij met jouw specifieke kwaliteiten ook bijdragen aan de nog verdere verbetering van onze mediakanalen. Bekijk hier alle vacatures die er op dit moment zijn bij DMG. Ook als je denkt een bijdrage aan DMG te kunnen leveren buiten de vacatures om, horen we graag van je. Stuur een mail met je contactinformatie naar vacature@dmgdeurne.nl en we nemen contact met je op.

Foto: DMG

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.