20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneVVV blijft gehuisvest in gemeentehuis Deurne

VVV blijft gehuisvest in gemeentehuis Deurne

De VVV is overeengekomen met de gemeente om ook na 31 maart in het gemeentehuis gehuisvest te blijven. Teruggaan naar Markt 14 bleek financieel niet haalbaar en de samenwerking is het afgelopen half jaar door zowel de gemeente als de VVV als positief ervaren. De wens om met de VVV een locatie aan de Markt te behouden, is hiermee mogelijk geworden.

Voorlopig blijft de VVV op de huidige plek, aan de zijde van burgerzaken in de hal van het gemeentehuis, maar er wordt gekeken naar een duidelijkere en meer zichtbare plek voor de VVV-balie. Dit wordt meegenomen in de plannen van de gemeente voor de verbouwing van het gemeentehuis tot een ‘Huis voor de samenleving’.

Om de dienstverlening naar toeristen en inwoners te verbeteren is de VVV-balie in de maanden april t/m september ook op zaterdag weer open.  Bezoekers kunnen dan terecht van 10.00 tot 14.00 uur. De openingstijden op de werkdagen blijft gelijk en dus ook de openstelling op de vrijdagmiddag. Wel gelden er aangepaste openingstijden rond de feestdagen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen