18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneLeden DZT Triton gehuldigd tijdens ALV

Leden DZT Triton gehuldigd tijdens ALV

Ook dit jaar was de algemene ledenvergadering van de Deurnese Zwemvereniging Triton ‘62 weer een combinatie van terugblikken en vooruit kijken. Traditiegetrouw werden er ook weer een aantal mensen in het zonnetje gezet.

Vijf leden werden door ad-interimvoorzitter Erik Scheepers gehuldigd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. De dames Ans van der Hoff, Judith van Lierop en de heren Martijn Martens, Michael Schuur en Bram Wisse ontvingen een speldje en een bos bloemen.

De heer Jan Berkers en de dames Rina Aldenzee en Anny van den Munckhof – van der Linden kregen een leuke attentie en een bos bloemen vanwege hun 40-jarig lidmaatschap van DZT’62.

Nydia van der Geest werd verkozen tot DZT’er van het Jaar 2017 vanwege haar inzet als waterpoloscheidsrechter en haar activiteiten in de waterpolocommissie. Ook is zij nooit te beroerd om zich voor andere activiteiten binnen de club vrijwillig in te zetten.

Na meer dan 30 jaar als gastvrouw en visitekaartje te hebben opgetreden gaat Jackie van der Steen – van de Ven het rustiger aan doen. Ze was al Lid van Verdienste en na een uitvoerig betoog van bestuurslid Linda Janssen – Hendrix, waarin zij alle verdiensten van haar tante opsomde, werd zij door de ledenvergadering unaniem benoemd tot Erelid.

Daarna nam secretaris Ad Wisse het woord over en verraste Erik Scheepers, door hem, namens het bestuur, te benoemen tot Lid van Verdienste, onder andere vanwege zijn jarenlange inzet voor de website van DZT’62.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen