-1.2 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- DeurneVVV laat themajaren los; meer focus op permanente verhalen over Deurne

VVV laat themajaren los; meer focus op permanente verhalen over Deurne

De themajaren die de VVV in Deurne de afgelopen jaren heeft gehanteerd, gaan vanaf de zomer van volgend jaar stoppen. De VVV gaat zich meer richten op verhalen en onderwerpen die permanent belangrijk zijn voor onze regio. Hiermee kan ook beter worden aangesloten op de thema’s van Land van de Peel.

Het themajaar Deurne 1300 loopt nog door tot de zomer van 2022. Daarna komen er niet meer vanzelfsprekend nieuwe themajaren. Wanneer er geen geschikt thema is dat aantrekkelijk genoeg is, wordt de focus gelegd op het beter zichtbaar maken van de regio en het versterken van de beleving van permanent interessante Deurnese verhalen.

VVV Deurne blijft werken aan de promotie van Deurne en de Peel. Afgelopen voorjaar werd de website Landvandepeel.nl gelanceerd. Toeristen en inwoners die online op zoek gaan naar mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding, vinden hier het aanbod van alle Peelgemeenten op één website bij elkaar. Voor Deurne is het van belang dat er een groot en actueel aanbod van informatie en verhalen blijft komen. Dat vergroot de aantrekkingskracht van de gemeente.

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen