15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- St. JozefparochieWandelen tussen kerststallen en kerstgroepen; vijfde keer Kerst in de Hei

Wandelen tussen kerststallen en kerstgroepen; vijfde keer Kerst in de Hei

In de Deurnese wijk St. Jozefparochie heerst rondom de kerstdagen een bijzondere sfeer. Overal worden verlichte kerststallen en kerstgroepen opgesteld voor de inmiddels vijfde editie van Kerst in de Hei.

Het evenement dat jaarlijks vele bezoekers uit Deurne maar ook ver daarbuiten trekt, wordt vrijdagavond 16 december geopend in het voorportaal van de Sint Jozefkerk. Om 19.00 uur zal onder het genot van een warm drankje en wat lekkers, het startsein worden gegeven voor deze jubileumeditie.

Rebus
Bezoekers kunnen terwijl ze genieten van de kerststallen en kerstgroepen, ook mee puzzelen voor een mooie prijs. In verschillende stallen zit een rebus verstopt: de woorden van deze rebus vormen samen een zin die achterhaald moet worden. Daarnaast zijn er prijzen te verdienen door de deelnemers voor de mooiste kerststallen. Nieuw hierbij is dit jaar de groepsprijs en een kinderprijs voor de mooiste schoenendoos-kerststal.

Plattegrond
De kerststallen in de St. Jozefparochie zijn van vrijdag 16 december tot en met vrijdag 6 januari dagelijks van 18.00 tot 22.00 uur te bewonderen. De plattegrond met daarop de locaties van de kerststallen is gratis verkrijgbaar bij Plus Bouwmans in de St. Jozefstraat, het Hofke van Marijke en in de St. Jozefkerk. Ook kun je de kaart terugvinden op www.wijkraadsintjozef.nl.

Foto: Werkgroep Kerst in de Hei

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen