5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneWandelend of op de fiets smullend door de Peel

Wandelend of op de fiets smullend door de Peel

Vanaf afgelopen week dinsdag zijn bij de VVV’s in de Peel weer de boekjes verkrijgbaar voor het PeelPeuzelen. Even leek het er op dat de actie van een veertigtal horecazaken in de regio niet door kon gaan vanwege de coronaregels maar door de recente versoepelingen is het toch mogelijk de editie van dit jaar ook gewoon te laten plaatsvinden.

Met de tien bonnen in de PeelPeuzelboekjes kun je net als vorige jaren verschillende eetgelegenheden in de Peel ontdekken. De bonnen zijn dit jaar wel langer geldig dan voorgaande jaren, tot 15 december. Voor elk bonnetje wordt een gerechtje geserveerd. Het is wel verplicht om bij elke bon een consumptie bij te bestellen.

Routes
Er zijn routes die je wandelend of fietsend kunt afleggen tussen de deelnemende horecazaken door de Peel heen maar je kunt bij het PeelPeuzelen ook zonder een route te volgen terecht bij de veertig bedrijven verspreid over de gemeentes Deurne, Helmond, Asten, Gemert-Bakel en Laarbeek.

De VVV’s geven aan dat het erg gewaardeerd wordt als deelnemers ervoor kiezen om tijdens het PeelPeuzelen nog een extra drankje of gerechtje bij te bestellen omdat de horeca zwaar getroffen is door de coronapandemie. Dit seizoen variëren de PeelPeuzels van soepen en broodjes tot verschillende zoetigheden. Meer informatie vind je op website van Land van de Peel.

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen