5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneDeurnese Daniel Stosic in speelfilm ‘Wending’ over pesten

Deurnese Daniel Stosic in speelfilm ‘Wending’ over pesten

Het Deurnese danstalent Daniel Stosic speelt een rol in de nieuwe film ‘Wending’ die op zondag 12 september in première gaat in de grote zaal van Tuschinski in Amsterdam. De film over pesten is een regionale productie van de Peelpioniers uit Someren waarin de meeste rollen worden gespeeld door kinderen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar.

Het is niet voor niets dat Daniel een rol heeft gekregen in de film, vroeger werd hij namelijk zelf ook gepest. Daarom zet hij zich nu in als ambassadeur van de Stichting Stop Pesten Nu en hielp hij ook mee aan de film ‘Wending’. Tegenwoordig heeft hij zelf minder last van gepest worden, vertelt hij zaterdagmiddag 19 juni in het DMG-radioprogramma Ramon on Air: “Ik denk dat het is dat ik nu ouder wordt en me meer dingen besef maar gelukkig is het nu okay.”

Beroemde mensen
Stosic die bekend werd door zijn optredens in Holland’s got talent mag nog niet te veel verklappen over film maar het belooft volgens hem een hele mooie film te worden: “Er zijn een aantal beroemde mensen die ook meespelen. Ik mag nog niet te veel namen noemen maar onder andere oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting speelt een rol.” De opnamen van de film hebben langer geduurd dan was gepland, legt Stosic op DMG Radio uit: “Het is allemaal een beetje uitgelopen door corona en de première is ook al meerdere keren verplaatst maar in september gaat het dan eindelijk gebeuren.”

Max en Floor
De film is bedacht door Joop Kessels van de Stichting Boyd’s Dream. Hij schreef het verhaal waarop de film is gebaseerd. De film ‘Wending’ gaat over de twee klasgenoten Max en Floor. Die laatste wordt in de film slachtoffer van pesterijen. Na de première op 12 september in Amsterdam is de film te zien op verschillende plekken in de regio met de lokale première op zaterdag 18 september in De Ruchte in Someren.

Bekijk hieronder de trailer van de film ‘Wending’.

Foto: MFotografie/Daniel Stosic

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen