14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneWandeling en lezingen in natuur van de Peel voor wie wil werken...

Wandeling en lezingen in natuur van de Peel voor wie wil werken aan gezonde ademhaling

Werken aan een gezonde ademhaling terwijl je wandelt en geniet van de natuur in de Peel. Dat is waar vitaliteitscoach Angela van den Eijnden uit Deurne de deelnemers van de gezondheidswandeling op zondag 7 mei mee kennis laat maken.

Aansluitend geeft ze bij Natuurpoort de Peel een gratis lezing, waarbij je kunt leren hoe een gezonde ademhaling je lichaam en geest kan ontspannen, je energie kan verhogen en je immuunsysteem kan versterken. Van den Eijnden van Slow Lifestyle geeft uitleg over de Buteyko-ademhalingsmethode, die is ontwikkeld voor mensen met astma en andere longklachten. De lezing wordt op zondag gegeven bij Natuurpoort de Peel na de wandeling die start om 10.00 uur. Op maandag 8 mei vindt de tweede lezing plaats om 19.00 uur.

Helpend hand
Angela van den Eijnden is begonnen met haar praktijk Slow Lifestyle om mensen te helpen een ​​langzamer, bewuster en meer ontspannen leven te leiden. Ze legt uit dat je daar soms een helpende hand bij nodig hebt, die zorgt dat je een pas op de plaats kunt maken. “Dat is waar Slow Lifestyle in het veld komt kijken; een praktijk die gericht is op het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl door middel van stressreductie, voeding en ademhalingsoefeningen volgens de Buteyko-methode”, vertelt Van den Eijnden.

‘Slow down’
De missie is volgens de Deurnese therapeute simpel: “Slow down to breathe, breathe to slow down.” Angela zegt dat je met de methode je stressniveau kunt verlagen, een gezonde ademhaling kunt aanleren en je algemene welzijn kunt verbeteren. Ze is opgeleid tot vitaliteitscoach en Buteyko-therapeute en geeft zowel groepscursussen als individuele begeleiding.

De wandeling en lezingen vinden plaats bij Natuurpoort de Peel aan het Leegveld 8a in Deurne. De lezingen over gezonde ademhaling zijn gratis toegankelijk. Deelname aan de gezondheidswandeling kost 9,50 euro per persoon. Meer informatie vind je op Slow Lifestyle.

Foto: Slow Lifestyle

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen