5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneWassenbeeldenmuseum blijkt ‘wassen neus’

Wassenbeeldenmuseum blijkt ‘wassen neus’

De meesten hadden het natuurlijk meteen door maar er waren toch een paar mensen die echt even dachten dat we in Deurne een eigen wassenbeeldenmuseum kregen. Op de nieuws-website van DMG werd afgelopen zaterdag gemeld dat er een lokale concurrent zou komen voor Madame Tussaud. Dit was natuurlijk een 1 april grap en dus eerder een ‘wassen neus’ dan een wassenbeeldenmuseum.

De meeste reacties via social media waren: “Ha ha 1 april!” en “Duh…hopelijk hebben jullie niet te veel tijd gestolen in deze zeer doorzichtige 1 april “grap” Het zout krijg je er zeker gratis bij.” Maar er waren ook lezers die nog even twijfelden: “echt of is dit een 1 April grap??” En een lezer had wel een heel aparte suggestie: “Ik vind het een geweldig idee, maar geef ze een lontje dan geven ze ook nog licht.”

Deelactie

Dat niet iedereen meteen door had dat het om een 1 april grap ging, bleek uit de deelactie van de Facebookpagina van Regiomagazine. Dit is een pagina die nieuws van verschillende media uit de regio deelt. Ook het bericht van DMG over de komst van het wassenbeeldenmuseum met exemplaren van markante lokale bekendheden werd meteen gedeeld.

Geen wassen beeld

Helaas dus voor de wethouders van de gemeente Deurne, Berry Toonen en DMG-dj Ivan van Oosterhout, voorlopig komt er nog even geen wassen beeld van hen. De echte versies van deze mensen kun je trouwens wel gewoon elke zaterdag bewonderen via DMG Radio. En let op want het is nog de hele dag 1 april dus de kans is groot dat iemand je vandaag nog wel een keer in de maling probeert te nemen.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen