12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- Deurne'We houden de hoop erin, maar de kans is erg klein dat...

‘We houden de hoop erin, maar de kans is erg klein dat de festivalzomer doorgaat’

Een zomer zonder festivals. Nynke Geus van de organisatie van de Walhalla Zomerfeesten kan het zich niet voorstellen. Zij vertelde zaterdagmiddag op DMG radio in ‘In de greep van Corona’ over hoe het Deurnese festival omgaat met de crisis en wat er gebeurt als het niet doorgaat.

“We houden de hoop erin, maar de kans is erg klein dat het doorgaat. Je hoopt het natuurlijk wel, maar het is niet echt verantwoord”, vertelt Geus op DMG radio. Ze leeft erg mee met de organisatie van Nirwana Tuinfeest: “Zij hebben voor augustus een jubileumeditie gepland staan. Het zou wel heel erg sneu zijn als die niet door kan gaan.”

Bands naar volgend jaar
De organisatie van de Walhalla Zomerfeesten is niet verzekerd voor een pandemie. Men zoekt dan ook naar creatieve oplossingen. “We hebben er bewust voor gekozen om nog even niets van onze line-up bekend te maken en de persconferentie van aanstaande dinsdag af te wachten. Ondertussen zijn we aan het kijken of we alle bands van dit jaar naar volgend jaar kunnen zetten”, licht Geus toe.

Beluister het hele interview met Nynke Geus van de Walhalla Zomerfeesten hier:

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen