28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneWerk van regionale en landelijke kunstenaars bij expositie Natuurlijk Deurne

Werk van regionale en landelijke kunstenaars bij expositie Natuurlijk Deurne

De werken van zeven kunstenaars zijn vanaf vandaag te zien bij de expositie Natuurlijk Deurne. Zowel binnen als buiten zijn er kunstwerken te zien die zijn geïnspireerd door de natuur. Het is een samenwerking van regionale en landelijke kunstenaars.

Er zijn werken te bezichtigen van Theo van Dam, Bart Ensing, Emelie Jegerings, Wim Körnhof, Petra Verhees, Catharina Driessen en van ArtOro onder leiding van Ans Kanters.

Demonstraties
Op zondag 22 januari van 11.00 tot 17.00 uur is de officiële kick-off van de expositie. Er wordt dan onder meer een demonstratie gegeven van het keramisch bakproces en het raku stoken. Verder zijn er rondleidingen langs de expositie, demonstraties in het live schilderen en een korte workshop anatomisch schetsen van paarden. In het auditorium zijn de hele dag doorlopend filmpjes en beelden te zien van de deelnemende kunstenaars.

Green Valley Estate
De officiële opening van de tentoonstelling is op 22 januari maar al vanaf zondag 15 januari is de expositie tot en met 30 april geopend. De kunstwerken zijn in die periode van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur te bezichtigen bij Green Valley Estate aan de Bruggensweg 11a in Deurne. De entree is gratis.

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen