-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneWethouder Biemans over Deurnese economie en burgerparticipatie bij DMG Radio

Wethouder Biemans over Deurnese economie en burgerparticipatie bij DMG Radio

Wethouder Marinus Biemans is zaterdag 30 oktober te gast in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en zal inwoners van de gemeente bijpraten over de economische situatie in Deurne en uitleggen hoe de gemeente in de toekomst meer burgerparticipatie wil realiseren.

Ondanks de coronacrisis gaat het economisch best goed in Nederland, ook in Deurne gaat het goed. Biemans zal in het radio-interview ingaan op de samenwerking van de gemeente met ondernemers, brancheorganisaties en andere peelgemeenten om alle kansen te bieden aan het bedrijfsleven in de Peel.

Daarnaast zal hij met presentator Ivan van Oosterhout praten over burgerparticipatie en hoe belangrijk het voor de gemeente is om de inwoners vroegtijdig te betrekken bij ontwikkelingen en plannen zodat er betere oplossingen worden bedacht, er meer innovativiteit komt en ook meer draagvlak en begrip voor plannen.

Het gesprek met wethouder Marinus Biemans kun je zaterdag even na 10.30 uur beluisteren in het programma Deurne Draait Door. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen