13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneWethouder Marinus Biemans zaterdagmorgen te gast bij 'Deurne Draait Door' op DMG...

Wethouder Marinus Biemans zaterdagmorgen te gast bij ‘Deurne Draait Door’ op DMG radio

Presentator Ivan van Oosterhout heeft zaterdag 31 juli wethouder Marinus Biemans te gast in zijn ochtendprogramma “Deurne Draait Door”. Met hem gaat hij in gesprek over schone lucht, wandeltochten voor kinderen en innovatie in de agrarische sector. 

De Wethouder gaat in op de convenant tussen overheden, om de uitstoot van fijnstof en stikstofdioxide te verminderen. Met dit akkoord hoopt de rijksoverheid in 2030 te voldoen aan de advieswaarden van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Kinderwandeltochten
Volgens de wethouder biedt de Peel allerlei kansen om onze regio als recreatieve en toeristische trekpleister nadrukkelijker op de kaart te zetten. Hiervoor heeft regio de Peel, voor wat betreft de vrijetijdseconomie, stappen gezet.

Innovatie
De agrarische sector in Nederland wordt geconfronteerd met vele veranderingen. Om te zorgen voor een duurzame sector zijn vaak innovatieve oplossingen nodig voor de vele opgaven waarvoor de sector zich gesteld ziet.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen