De tuin van museum De Wieger stond woensdag 28 juli helemaal in het teken van het circus. Er werd enthousiast deelgenomen aan de ..." />
12.7 C
Deurne
donderdag 30 maart 2023
Home- DeurneWorkshop jongleren in teken van circus

Workshop jongleren in teken van circus

De tuin van museum De Wieger stond woensdag 28 juli helemaal in het teken van het circus. Er werd enthousiast deelgenomen aan de workshop jongleren en balanceren van Rinus Pecht en zijn jongleergroep Hebbes.

Van lopen op stelten tot jongleren met tandenborstels, het kwam allemaal voorbij. De workshop sluit aan bij de tentoonstelling ‘Hooggeëerd publiek!’, die momenteel in De Wieger te bezichtigen is.

Rinus Pecht en Hebbes
Leden van de jongleergroep Hebbes verzorgden workshops jongleren en balanceren. Onder leiding van ploegbaas Rinus Pecht maakten de deelnemers kennis met het jongleren met doekjes, ballen, ringen, kegels, tandenborstels, bordjes of diabolo’s. Er kon worden gebalanceerd op stelten, rola bola’s en een hele grote bal.

Vervolg
Er komt een vervolg op deze workshop, want op woensdagmiddag 11 augustus verzorgt Rinus Pecht, samen met zijn jongleergroep Hebbes, deze workshop nog een keer in de museumtuin van De Wieger. Per workshop kunnen maximaal 20 leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 van basisscholen deelnemen. Inschrijven kan via de website van het museum.

Foto’s – Wendy van de Wallen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen