23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneWethouder Marjan Vrijnsen-de Corte geeft bij DMG Radio update over burgerinitiatieven in...

Wethouder Marjan Vrijnsen-de Corte geeft bij DMG Radio update over burgerinitiatieven in Deurnese centrum

In het radioprogramma Deurne Draait Door van DMG is zaterdag wethouder Marjan Vrijnsen-de Corte te gast om luisteraars bij te praten over twee burgerinitiatieven in het centrum van Deurne. Eén daarvan is het Tuinpad Park dat vrijdagmiddag wordt geopend. Het andere initiatief is het plan voor een nieuw woon-zorg-gebied tussen de Visser en het terrein van het Elkerliek ziekenhuis.

Over beide projecten is de wethouder enthousiast omdat deze door eigen inwoners zijn bedacht en worden uitgevoerd. Vrijnsen-de Corte gaat in het gesprek met DMG-presentator Ivan van Oosterhout verder in op de vraag waarom dit soort initiatieven zo belangrijk zijn voor de gemeenschap van Deurne.

Elke laatste zaterdag van de maand komt één van de Deurnese wethouders op bezoek bij DMG Radio om de inwoners van de gemeente te informeren over verschillende actuele zaken die spelen. Het interview met wethouder Marjan Vrijnsen-de Corte is zaterdag 29 juni te horen rond 10.30 uur in het programma Deurne Draait Door.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: gemeente Deurne/DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen