18.3 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneWillibrorduskerk Deurne beperkt geopend door ingelaste boostervaccinaties

Willibrorduskerk Deurne beperkt geopend door ingelaste boostervaccinaties

Door de ingelaste boostervaccinaties van verschillende huisartsenpraktijken, is de St. Willibrorduskerk van maandag 27 december tot en met donderdag 30 december niet geopend voor normaal bezoek.

Op Eerste en Tweede Kerstdag, vrijdag 31 december en zondag 2 januari is de kerk aan de Markt wel geopend en kunnen de verschillende kerststallen worden bewonderd die tentoongesteld staan in de Willibrorduskerk. De parochie heeft besloten om de kerk een aantal dagen beschikbaar te stellen aan de huisartsen omdat op deze manier zoveel mogelijk mensen uit Deurne versneld een boosterprik kunnen krijgen.

Vieringen via livestreams
De Kerstviering op vrijdagavond 24 december in de Willibrorduskerk werd dit jaar door de coronamaatregelen zonder publiek gehouden maar was wel via een livestream te volgen die je via deze link terug kunt kijken. De viering op Eerste Kerstdag kon wel door maximaal 50 personen worden bijgewoond, die zich hiervoor van te voren moesten aanmelden. Op zaterdag 25 december om 15.00 uur kun je de stream van deze dienst live bekijken via deze link.

Foto: Diaken Heilige Willibrord

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen