13.5 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- LiesselLiesselse Mgr. Berkvensstraat na ruim 3 maanden open maar moet misschien opnieuw...

Liesselse Mgr. Berkvensstraat na ruim 3 maanden open maar moet misschien opnieuw dicht

Al vanaf 6 september is de Mgr. Berkvensstraat in Liessel afgesloten door wegwerkzaamheden, maar vrijdag 24 december kon hij eindelijk na ruim drie maanden weer open. Misschien maar voor korte tijd, want de gemeente Deurne laat weten dat het gaat om een tijdelijke openstelling. Waarom de weg mogelijk opnieuw moet worden afgesloten, is nog onduidelijk.

De weg die door Liessel loopt is het hele najaar afgesloten geweest voor alle verkeer omdat deze opnieuw bestraat moest worden. De gemeente meldde gisteren meteen na de openstelling van de weg op haar website: “De Monseigneur Berkvensstraat in Liessel is tijdelijk opengesteld. In januari 2022 berichten wij u over een mogelijk nieuwe afsluiting.”

In het gebied waar de werkzaamheden plaatsvonden, lopend van het plein bij de Hoofdstraat tot en met de kruising van de Molenweg, waren winkeliers en woningen wel bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Doorgaand verkeer werd buiten de bebouwde kom omgeleid. Fietsers moesten via de Hoofdstraat, Vossenweg en Molenweg omrijden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen