13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneWin 10-rittenkaarten voor IJsfestijn en speel mee op het ijs met Sneeuwballenstrijd...

Win 10-rittenkaarten voor IJsfestijn en speel mee op het ijs met Sneeuwballenstrijd bij DMG on Ice

Op de ijsbaan aan de Markt in Deurne vind je deze zaterdagmiddag niet alleen schaatsers maar ook weer de dj’s van DMG Radio. Er kan worden meegespeeld met de Sneeuwballenstrijd en je kunt je inschrijven voor het winnen van een 10-rittenkaart voor het IJsfestijn. Er worden er vandaag maar liefst vier verloot.

Presentatoren Tim van der Weerden en Theo de Wit staan tot 14.00 uur klaar op het ijs om er voor te zorgen dat er weer prijzen kunnen worden gewonnen. Daarna nemen DMG-dj’s Ramon van Hoek en Jorg Marinus het over en zullen ze naast het spelen van de Sneeuwballenstrijd ook de tweede kandidaat ontvangen op de ijsbaan voor De Snelste van Deurne.

Snelste van Deurne
Vorige week zette Thijs Matheij, leraar en prins van carnavalsvereniging De Peelstrekels, al een hele mooie prestatie neer tijdens De Snelste van Deurne en vandaag is het de beurt aan gemeenteraadslid Janke van Dijk (DeurneNU). Evert Brouwers, bekend van speelgoedzaak Pompidom en en het Kinderkleding Ruilpunt, is op 7 januari de laatste deelnemer.

After-party
Van 16.00 tot 18.00 uur is er deze zaterdag ook weer een afterparty vanuit de studio in het Cultuurcentrum waarin rond 16.15 uur ook de winnaars van de 10-rittenkaart bekend wordt gemaakt. Deze week worden er vier 10-rittenkaarten verloot.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen