4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneWin bij DMG je eigen foto op canvas met Deurne Kiekt

Win bij DMG je eigen foto op canvas met Deurne Kiekt

Houd jij van fotograferen en heb jij altijd al gedroomd van je eigen foto in groot formaat aan de muur in je woonkamer? Bij DMG kun je de komende maanden je eigen foto op canvas winnen.

De makers van het radioprogramma Ramon On Air, dat elke zaterdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur op DMG radio te horen is, hebben de actie bedacht. “Iedereen maakt tegenwoordig overal foto’s van met zijn camera of telefoon. Wij vonden het leuk om daar een prijs aan te verbinden”, aldus Ramon van Hoek en Luc van den Heuvel.

Wat moet je doen?
Onder de noemer Deurne Kiekt kan iedereen een zelfgemaakte foto insturen via de Facebookpagina van de actie. Het maakt niet uit waarvan je een foto maakt en of deze met een professionele camera of met een telefoon gemaakt is. Ook hoeft de foto geen bepaalde afmetingen te hebben. Je kunt een foto insturen tot 1 maart. Fotografe Evianne Wiegers beoordeelt alle foto’s en kiest de mooiste uit. De winnaar ontvangt zijn zelfgemaakte foto op canvas (van 1 meter bij 0,7 meter groot). De prijs wordt aangeboden door VDH Graphics.

Luister vanaf 2 januari elke zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur naar Ramon On Air op DMG radio voor updates over Deurne Kiekt.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen