18.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneKnallend het nieuwe jaar in met de DMG Radio New Year Party

Knallend het nieuwe jaar in met de DMG Radio New Year Party

Vuurwerk afsteken zit er deze jaarwisseling niet maar je kunt toch knallend het nieuwe jaar in met de DMG Radio New Year Party die start op donderdag 31 december om 19.00 uur en doorgaat tot vrijdag 1 januari 2021 om 6.00 uur in de ochtend.

De speciale elf uur durende uitzending op DMG Radio brengt je helemaal in de feeststemming met de de lekkerste party-hits uit de 80’s, 90’s en Zero’s nonstop in the mix van artiesten als 2 Unlimited, Kool & The Gang, U2, Dj Jurgen, Chaka Khan, Rob Base & DJ Eazy Rock, Technotronic, Rozalla, Madonna, The Time, Milk Inc, Michael Jackson, Faithless en Alexander O’Neal. En om 24.00 uur precies tellen we samen met je af naar het nieuwe jaar.

Dus vier je oud en nieuw en heb je geen zin om voor die tv met al die saaie shows te hangen? Zet je radio dan tijdens de jaarwisseling op DMG Radio. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen