5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneWin kaarten voor Alex Ploeg in Cultuurcentrum Deurne

Win kaarten voor Alex Ploeg in Cultuurcentrum Deurne

Vanavond kun je tussen 19.00 en 21.00 uur op DMG Radio kaarten winnen voor Alex Ploeg. De cabaretier treedt aanstaande vrijdag 12 oktober op in Cultuurcentrum Deurne met zijn try-out Ultimatum.

In het radioprogramma AlterNaief van Dennis Mansvelders, dat elke woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur te horen is op DMG, kun je vanavond twee tickets winnen voor de show van Alex Ploeg door te luisteren naar DMG Radio en je reactie te appen naar 06-16 65 57 73.

Alex Ploeg
Dit voorjaar was Ploeg te zien in het tweede seizoen van Klikbeet (NTR) en bovendien was hij te gast in twee afleveringen van Foute Vrienden (RTL). De 33-jarige comedian won in 2016 de Publieksprijs van Cameretten en werd onlangs in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018.

Ultimatum
Alex Ploeg staat dus met ‘ULTIMATUM (TRY OUT)’ op het podium. Hij wil zichzelf namelijk een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een coming of age story, après la lettre.

CCD informatie
Entree: € 16,00 (incl. pauzedrankje!)
Aanvang: 20.30 uur
Tickets: www.ccdeurne.com/programma/alexploeg
Informatie: CC Deurne, (0493) 38 38 78, info@ccmvd.nl – www.ccdeurne.com

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen