17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneWin passe-partouts voor gratis ritjes in attracties bij Kermis Radio op DMG

Win passe-partouts voor gratis ritjes in attracties bij Kermis Radio op DMG

Net als de kermis zelf is het ondertussen sinds een paar jaar traditie dat DMG Radio op kermiszaterdag wordt omgedoopt tot Kermis Radio. Van 14.00 tot 18.00 uur worden de luisteraars getrakteerd op typische kermismuziek, maar kunnen ze ook de hele middag passe-partouts winnen die gratis toegang geven tot een groot aantal attracties op de kermis in Deurne en krijgen ze er ook een loempiapakket bij.

Om de prijs te winnen, hoef je alleen maar goed te luisteren naar DMG en in actie te komen als je de Kermis Toeter hoort. “Die is niet te missen”, zegt dj Ramon van Hoek. “Het is een hele bak herrie met getoeter en natuurlijk de onmiskenbare kermisgeluiden.” Degene die na het horen van de Kermis Toeter als eerste reageert door te bellen of te appen naar 0493-227227, wint een passe-partout en een kermis-loempiapakket.

Kermisherinneringen
De kermissfeer wordt op de radio nog versterkt met typische kermismuziek. “Luisteraars kunnen zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur de hele middag van die echte kermis-hits aanvragen. We vinden het ook leuk als je erbij kunt vertellen of je misschien bepaalde kermisherinneringen hebt aan het nummer”, legt Van Hoek uit.

Zijn collega-dj Sonny Noorlander voegt toe: “Het maakt niet uit of het een oude of nieuwe track is en ook zijn alle muzieksoorten welkom. Als het maar vrolijke typische kermisliedjes zijn. Luisteraars kunnen ons de hele middag bellen en appen met hun verzoekjes op 0493-227227.”

Kermis Radio is zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur te beluisteren op DMG, in de regio Deurne op 106.2 FM en in heel Zuidoost-Brabant via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen