15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneWinterfair Deurne in De Reizende Man

Winterfair Deurne in De Reizende Man

Op donderdag 22 november wordt in De Reizende Man in Deurne een Winterfair gehouden. De Winterfair Deurne is een initiatief van enkele lokale ondernemers. Deze ondernemers bieden een inspirerende avond voor jong en oud als voorbereiding op de feestelijke decembermaand. 

Met zo’n twintig ondernemers uit Deurne en omstreken is de Winterfair maximaal bezet. Deze deelnemers presenteren tijdens de fair onder andere producten met kortingsacties, cadeauartikelen voor de feestdagen en mini-behandelingen. Daarnaast zijn er proeverijen en demonstraties.

Loterij
Alle bezoekers van de Winterfair zijn automatisch ingeschreven voor een gratis loterij. De deelnemende ondernemers hebben hiervoor diverse prijzen beschikbaar gesteld. Tijdens de fair zijn er meerdere trekkingen. Het lootje dat je als bezoeker bij binnenkomst krijgt, is de hele avond geldig.

De Reizende Man
De Winterfair wordt op een sfeervolle locatie gehouden. De Reizende Man heeft vorig jaar een grote metamorfose ondergaan. Voor wie sindsdien niet meer bij De Reizende Man is geweest, is het een mooie kans om de verbouwde locatie te bezichtigen.

Meer informatie? Klik hier!

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen