17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneWord jij de nieuwe redacteur of fotograaf van DMG?

Word jij de nieuwe redacteur of fotograaf van DMG?

Voor de uitbreiding van de nieuwsredactie van de website dmgdeurne.nl zoeken we een aantal enthousiaste redacteuren en fotografen. Vind jij het leuk en belangrijk om de inwoners van de Gemeente Deurne goed te informeren over het laatste nieuws in de regio? Dan zijn we op zoek naar jou!

Samen met een gedreven team ga je aan de slag om artikelen te schrijven of foto’s te maken voor de website van DMG. Dit kan uiteenlopen van het bewerken van een ingezonden persbericht tot het actief zoeken en nabellen van een nieuwsonderwerp. Je kunt meehelpen met de redactie, zelfs al heb je maar een uurtje in de week tijd om vanuit huis te schrijven!

Wat vragen wij?

Ben jij nieuwsgierig en weet je wat er speelt in Deurne en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? En weet je ook nog hoe je het nieuws van DMG goed kunt neerzetten op social media? Dan willen we graag in contact komen met jou. Je kunt van thuis uit werken op dagen en tijden die jou uitkomen en zorgt ervoor dat wij altijd bovenop het lokale en regionale nieuws zitten.

Je schrijft berichten voor de website, checkt feiten en belt rond voor meer informatie, commentaar en mooie quotes. Daarnaast draag je onderwerpen aan die interessant zijn voor de radio-dj’s en stuur je fotografen of verslaggevers op pad om reportages te maken. In de meeste gevallen kun je het werk van thuis uit doen, een pc met internet en eventueel een telefoon is voldoende om mee aan de slag te gaan. De tijd die je er aan spendeert is in overleg en afhankelijk van je andere werkzaamheden.

Profiel

  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal
  • Affiniteit met lokale/regionale journalistiek
  • Ervaring met WordPress is een pre
  • Nieuwsgierig, doelbewust, objectief, kritisch, positief en een oog voor actualiteit

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende functie als vrijwilliger waarin je je creativiteit en schrijfkwaliteiten een podium kunt geven. Je kunt mede invulling geven aan het nieuwsaanbod van DMG en werkt in een enthousiast team met een professionele hoofdredacteur die je begeleidt en bijstaat in je werkzaamheden.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een mailtje naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘Redacteur Nieuwsredactie’. Voor meer informatie over deze vrijwillige functie kun je contact opnemen met Hoofd Nieuws DMG, Tim van der Weerden via timvanderweerden@dmgdeurne.nl

Bekijk hier alle vacatures bij DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen