20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneYolanda van Bussel uit Deurne wint IVN-fotowedstrijd met haar mooiste natuurkiekje

Yolanda van Bussel uit Deurne wint IVN-fotowedstrijd met haar mooiste natuurkiekje

Bij de fotowedstrijd in het kader van het 60-jarig bestaan van IVN Asten-Someren is de inzending van Yolanda van Bussel verkozen tot allermooiste natuurkiekje. Afgelopen vrijdag werd Van Bussel tijdens een IVN-bijeenkomst in verenigingsgebouw De Stulp in Asten gefeliciteerd door voorzitter Wim Steenbakkers en kreeg ze een cadeaubon.

Van maart tot en met oktober werden door IVN Asten-Someren elke maand de drie mooiste foto’s gekozen, die door amateurfotografen in de regio waren gemaakt en werden ingezonden. Uit die selectie koos een jury de foto van de paddenstoelen door Yolanda van Bussel uiteindelijk als winnaar. In totaal hebben 82 deelnemers samen 250 foto’s ingezonden.

Bij de volwassenen behaalde Erik Ganzeboom uit Asten de tweede plaats met zijn foto van een opvliegende reiger. Derde plek was voor de landschapsfoto van Marga Henselmans uit Ommel. Bij de jeugd won de 9-jarige Stef Goorts met een foto van een veldwesp.

Voor de bekendmaking waren alle deelnemers vrijdag uitgenodigd en werd voorafgaand aan de onthulling van de winnaars een selectie uit de inzendingen vertoond. De foto’s werden besproken, waarbij ook tips werden gegeven om in de toekomst nog mooiere foto’s mee te kunnen maken.

Foto’s: IVN Asten-Someren

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen