11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- NeerkantInformatieavond bij brandweer Neerkant; ‘We zijn dringend op zoek naar nieuwe collega’s’

Informatieavond bij brandweer Neerkant; ‘We zijn dringend op zoek naar nieuwe collega’s’

De brandweer in Neerkant houdt woensdagavond een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werk als brandweervrijwilliger. Je kunt tijdens de bijeenkomst binnenkijken bij de brandweerpost aan de Sint Vincentiusstraat en vragen stellen aan de brandweerlieden die aanwezig zijn.

Begin deze maand zijn er in Neerkant en omgeving ook flyers en posters uitgedeeld bij bedrijven, sportverenigingen en openbare locaties om aandacht te vragen voor de brandweerpost en de open avond: “Omdat wij dringend opzoek zijn naar nieuwe collega’s”, zeggen de leden van het Neerkantse team. Ze zoeken mannen of vrouwen die woonachtig en/of werkzaam zijn in Neerkant: “Mensen die houden van een uitdaging en iets goeds willen doen voor de maatschappij.”

‘Divers en heel uitdagend’
Tijdens de informatieavond krijg je meer te zien en horen over de verschillende werkzaamheden bij de brandweer en krijg je een idee van hoe het leven er als brandweervrijwilliger eruitziet. Ook wordt verteld hoe het opleidingstraject verloopt en wat de voordelen voor jou en je werkgever zijn als je lid bent van de vrijwillige brandweer.

‘Divers en heel uitdagend, met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid’, zo omschrijven de brandweerlieden hun werk. “Je helpt mensen en dieren in nood, en je weet nooit wat je zult aantreffen. Een hobby waar ook nog eens een leuke vergoeding tegenover staat.”

De informatieavond vindt plaats bij de brandweerpost aan de Sint Vincentiusstraat 1 in Neerkant en begint om 20.00 uur. Meer informatie over het werken bij de brandweer vind je ook op jouwbrandweer.nl.

Foto: brandweer Neerkant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen