28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- ZeilbergZeilberg trekt Lederhosen aan voor eigen Oktoberfest op Kerkplein

Zeilberg trekt Lederhosen aan voor eigen Oktoberfest op Kerkplein

Het Kerkplein in de Zeilberg wordt komend weekend omgebouwd tot één groot Tiroler-paradijs. Wat ontstond als een idee aan de bar, komt zaterdagavond 14 oktober tot leven met Lederhosen im Zeilberg. Aan alle ingrediënten is gedacht; van lange biertafels, worst en muziek van de Rosentaler, tot een Hélène Fischer tribute en een feest-dj.

Het idee voor het feest ontstond een klein jaar geleden toen prins Stefan van de Pottenbakkers aan de bar zat in café Bright Side met eigenaar Jos van den Eijnden. Het leek hem wel wat om een Oktoberfest te houden midden in de Zeilberg op het plein.

Zeilbergse Bradwurst
Het bleef niet alleen bij een plan, want tijdens de bekendmaking van het boerenbruidspaar in de Zeilberg werd het voornemen door prins Stefan van de Pottenbakkers samen met prins Kevin van café Bright Side en het nieuwe bruidspaar omgezet in concrete stappen. Jan en Meggy Donkers boden als boerenbruidegom en -bruid aan om voor het Oktoberfest te voorzien in toepasselijke Zeilbergse Bradwurst en de twee prinsen schakelden de hulp in van de boerenbruiloftcommissie om het feest verder op poten te zetten.

Lederhosen im Zeilberg vindt plaats op zaterdag 14 oktober en begint om 20.00 uur in de feesttent op het Kerkplein in Deurne-Zeilberg. De entree bedraagt 14,50 euro en is inclusief een broodje braadworst. Meer informatie en tickets vind je op www.cafebrightside.nl.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen